Friends Of Mine

Thursday, July 14, 2011

Ini Entri Kemarahan Kepada A.S.T.R.O

Semut merah asik marah,... jek..

kali ni pasal ni


Semalam, tunggu lah kot ada live nak tengok Malaysia VS Arsenal, punye la aku makan laju2, mandi anak laju2, duduk sangap depan tv tunggu punye tunggu.. kat Info haram takde match ni, penyudahnye mmg takdo lah.

Kalau lah CEO Astro baca entry aku ni,memang haram x baca lah aku nak ckp kat dia,

Nape ko naikkan harga? tapi bagi rancangan2 lapok ko?
Ko berasal dari Indon ke? bila aku bukak tv jek ada citer Indon
Asik ulang2 rancangan yg sama. Bosan dowh!
Kenapa klw aku nak buang channel kena bayo fee RM20? klw nak tambah channel idak pulak mintak fee tmbhan?
Agak2 dah berapa saving aku kat akaun Astro ni yek? aku nak redeem lah..

**nasib baik lah aku suke tengok tv, klw x tengok pun aku suke dengar tv. Samelah anak dan laki aku jugak. Kalau tak dah lama aku buang ko. Panjat jek pasang ariel. buleh?

4 comments:

maggi said...

Hahaha. Tau takpe. Bengang gila tengok. Last-2 semalam tengok online je. Sedih ohh.

O'gosh said...

mmg geram kan..dahla senyap2 anta surat naikkan harga lagi...nak ngadu kat sapa lagi ni..

myamyza said...

haa.. rumah kite astro dah blakclist.. sekarang pasang arial tgk tv3 je..

~syue syada~ said...

haa.kan? ulang cerita yang tahon lepas pon ado! haha