Friends Of Mine

Tuesday, July 19, 2011

Entri Nak Cepat Dalam Kemarahan

Apa punya tajuk ni??
hahaa... aku nak cepat nih, nak siapkan dokumen nak p KL esok.
Tadi aku terawal amik ajiq balik sekolah, jadi tak tau nak buat apa..
aku g cari pasal....



di pejabat KARSIN ( pemaju rumah yg aku duduk)


aku da komplen pasal syiling umh aku belobang since aku duduk rumah ni setahun yg lalu,
tapi masih tak ada tanda2 kontraktor nak dtg betui
jadi, kali ni aku dtg, aku tak kira
aku dtg nak g MARAH orang!
nasib la sape yg ada kat konter

da 5 kali taw  aku buat report
ada ke patut budak konter tu ckp aku yg salah sebab tak follow up dia??
aku yg salah ke???
aku pun kompius.
aku nak marah dia, dia marah aku balik
last2 habeh dia cakap aku sembur dia balik

" I don't bloodycare, kontraktor u takde ke, nenek kontraktor meninggal ke, I tak kira, U must take priority complen I nih. Dah almost setahun, Klau U tak boleh handle bak nom tipon kontraktor buat syiling tuh! "

Minah ni terpinga2 tengok aku naik darah, eh2 sedap2 jek dia nak marah2 aku kan, ingat aku tak tahu marah? aku lagi lah raksasa pemarah!  adake patut dia ckp aku yg x follow up? bengong!

Sbnrnya aku takde lah nak marah kat minah tuh, sebab dia bukan tokeh umah tuh pun, yg kaya arwah Anak Karsin ni. Tapi disebabkan dia tak tahu nak jadi customer sebis , aku ajo la sesikit, bukan byk pun .. muka comei tak guna klw tak tau nak senyum kat customer. stupid!

Plus! yg aku bengang....

dia cakap apa taw kat kawan dia yg aku dengar

"Ang g la entertain akak eyeliner tebai tuh!"

Bengong!

I feel good la..! cantik eyeliner tebal dr kening tebal!
agagagagaga


cantik kan eyeliner tebal? cam hindustan pe??

7 comments:

Nora Shahaira said...

hik..hik..sama aa muka ngan mama dia..nama pun anak beranak ek..

akak nora pun pernah bermasalah gitu..memula sopan santun gak..lepas itu..rasa nak bakar pejabat dia pun ade..hahah..terus tutup ofis dia tau sekarang ni..

Farzlyna Mustafar said...

tu la kak, sebenarnya son saya ni lebih mirip ayah dia. Sgt SERUPA!

Nini D.. said...

cun je aku tengok..

O'gosh said...

mana tebainya..ok ja tengok...saja nak kasi panaih la tu..sabaq naaaa..

Nozie Yusof said...

dh terbyg ko panjat meja customer sevis smbil tuding2 jari..haha
sok pi KL eh, samela ek..jumpe kat hway nnti. hehe

Makbed said...

wei. kening tebai lawa tau.

tinie said...

hahahaha... mula baca..best gak..suspen nk tau cter org kena mrh.. tp last2 citer tuh xtahan.. akak eyeliner tebal..hahahaha.. lawa pe..dia jeles la tuh xreti pakai hahaha