Friends Of Mine

Tuesday, July 26, 2011

Marahkan Nyamuk Kelambu Pulak Yg dibakar

Tajuk tak hengat2 punya!

Aku dah terminate line celcom aku. Sebab?

1st aku nak tukar balik ke MAXIS. previous aku mmg pakai maxis.. tapi aku nak pakai service BIS aku tukar ke CELCOM last 2 years. Tapi aku tgk hidden caj nya makin melampau! setelah lebih setahun aku bersabar, dan beberapa org jugaklah customer sevice "mendapat" dengan aku. Aku nak tukar balik ke MAXIS. dah la nak kene pergi service centre nya jauh dr hometown aku ni, paling dekat kat Teluk Intan. tapi aku prefer pergi Ipoh sebab pastu leh g Jusco. Tapi malangnya permohonan aku kali pertama adalah gagal sebab aku masih ada kontrak 3bulan lg. Last2 habeh 3 bulan aku nak terminate jugak , tapi previous customer service dah tukar package aku pergi ke pakage hape tah. Ini yg membuatkan aku marah macam raksasa. Memang jenuh lah customer service tuh kene ngan aku. Klw bole mmg  meja tuh aku nak angkat tapi tak boleh la plak sebab meja tu bersambung2.. last2 duty manager tuh bagi jugak aku terminate. Disebabkan hari sudah petang aku tak sempat nak ke Maxis service centre untuk tukar no tuh..

Last2 aku decide pakai jek  la prepaid using others number. Tapi aku ada masalah...................

masalah aku ialah..........................

harini bila aku nak bayo hutang piutang aku, aku dapati.....................................


aku tak boleh dptkan TAC NO. Sebab???

TAC NO kat no tel yg lama.................

huwaa...


nak tuko no tel.. kene pegi CIMB isi borang. Abah korang lah!

tuh belum MAYBANK lagi.. hai.... byk nye keje nak wat..

MENYAMPAH! klw boleh nak wat telco seniri boleh tak? ini lah org tua2 ckp, marahkan nyamuk kelambu dibakar. vongok!


**tak habeh2 aku ni marahkan customer service! hahaha

5 comments:

Makbed said...

tula... lain kali PIKIR DULU SEBELUM BUANG. hahuhauhauhauhauha... err, org skang tak pakai kelambu maa.

mummy2k said...

tak pasal2 kelambu kena bakor...hehehe...

iyan shazlind said...

yeke byk caj tersembunyik...baru je berkira2 nak bertukar ke celcom (kena pikir byk kali ni)..sebelum ni pakai maxis postpaid..rasa curiga dgn caj2 nya...pastu tukar postpaid digi (caj ok) tapi line plak kadang2 cam hampeh kat sini...ish tekanan sungguh kemana la orang kuning tu...

O'gosh said...

hauhauhau..kan dah mendapat..

pinkangelicaroses said...

naseb aku keje customer service TM...huhu..klu x, jenuh kne maki dgn kakak snirik!